Entdagen 2024

Maak uw eigen fruitbomen tijdens een workshop enten. 

 

Allen willen we fijne fruitbomen. De fruitbomen voor je fruittuin kun je onder andere via de fruitboomactie, of via andere kanalen aankopen.
Wil je echter een stapje verder gaan dan kan je zelf je fruitbomen samenstellen. Hoe je dit doet wordt uitvoerig uitgelegd tijdens de entdag, waar je een workshop enten kan volgen.
We zullen er zien hoe eenvoudig enten kan zijn, en daarna kan de kennis meteen ook zelf in praktijk gebracht worden om een eigen fruitboom te enten met de gewenste variëteit.

Zowel in onze afdeling in Zemst als in onze afdeling in Wevelgem vinden er workshops enten plaats. Na de workshop ga je met twee zelfgemaakte fruitbomen naar huis. Hieronder het overzicht van de verschillende momenten op beide locaties. Klik op een tegel hieronder voor meer informatie en u in te schrijven. De plaatsen zijn beperkt om het zo interactief mogelijk te maken.  

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Aanbod enthout

Benieuwd naar het enthout dat aangeboden wordt tijdens de entdagen?

Je vindt het document terug via onderstaande knop.